Opnieuw zoektocht op terrein Hells Angels Kiel

De Duitse politie is opnieuw op zoek naar een lichaam op een terrein van de Hells Angels in Kiel. Justitie heeft het vermoeden dat leden van de motorclub de sinds twee jaar vermiste Tekin Bicer heeft vermoord. De politie zocht al eerder naar het stoffelijk overschot op een terrein van de Hells Angels in Kiel, maar vond daar niets.

 

De politie zoekt over het hele terrein de bodem af. De vermiste Bicer werd voor het laatst gezien op 1 mei 2010 bij een café in Kiel. De politie zette in datzelfde jaar een grote zoekactie op. Ook kwam de zaak in de Duitse versie van Opsporing Verzocht, maar zonder resultaat. Wat voor band de motorclub met Tekin had, is onduidelijk. Volgens geruchten had de man een conflict over drugs met de Hells Angels.

De zoektocht op het terrein van de Hells Angels gaat waarschijnlijk nog de hele week duren. Justitie hoopt naast het lichaam ook bewijs te vinden waarmee de Hells Angels kan worden verboden.

Eind mei voerde de politie een grote actie tegen de Hells Angels, met meer dan duizend agenten. Er werden toen onder meer clubhuizen en bordelen doorzocht. Ook werd de woning van een raadslid binnengevallen. Hij werd ervan verdacht een wapen te hebben gekocht van de Hells Angels. Volgens de hoofdofficier duurt het analyseren van de verzamelde informatie nog maanden.