Oude verdachten vast voor dubbele moord

De twee verdachten die al eerder vastzaten voor de moord op Fouad Bendella en Karim Fourkour zijn opnieuw opgepakt. Wat de aanwijzingen zijn om het tweetal opnieuw op te pakken, wil de politie niet zeggen. Dat meldt De Telegraaf. Fouad Bendella en Karim Fourkour verdwenen in 2006, volgens bekenden wilden ze een wietkwekerij in Venray beroven.

Toen de twee niet terugkwamen, gingen een broer en een vriend bij de kwekerij kijken. Ze vonden een grote plas bloed, Bendella en Fourkour bleken verdwenen. Hun lichamen zijn nooit gevonden, maar de politie gaat ervan uit dat ze vermoord zijn.

In de zoektocht naar de lichamen is onder meer een gierkelder leeggepompt, omdat het gerucht ging dat de mannen aan de varkens zijn gevoerd. Dat is nooit bewezen.

De twee verdachten waren eigenaar van de kwekerij. Ze werden mogelijk door een stil alarm gewaarschuwd, waarna Bendella en Fourkour werden betrapt. Waarschijnlijk zijn de twee ripdealers ter plekke doodgeschoten. De twee verdachten hebben al vastgezeten, maar ontkennen iets met de zaak te maken te hebben.