Overvallers maken 70.000 euro buit (VIDEO)

In het Westelijk Havengebied van Amsterdam hebben overvallers in juni twee ondernemers overvallen. Daarbij hebben ze 70.000 euro buitgemaakt. Dat heeft de politie bekend gemaakt op Facebook. Ook heeft de politie beveiligingsbeelden vrij gegeven waarop de overvallers te zien zijn. 

Het geld was bedoeld om een grote partij schoenen over te kopen. De twee ondernemers stonden op een afgesproken locatie in het Westelijk Havengebied te wachten toen ze plotseling werden belaagd door verschillende overvallers. Door gebruik van fysiek geweld werd het geld afhandig gemaakt. Eén van de mannen kreeg tijdens de beroving een pistool op zijn hoofd gericht.

 

Ondernemers overvallen

#WantedDeze overvallers stelen met een vuurwapen ruim 70.000 euro. Weet jij wie het zijn? We zijn op zoek naar meerdere mannen die op donderdag 22 juni 2017 twee ondernemers beroofden in het Westelijk Havengebied. De overvallers gebruikten geweld en een van de ondernemers kreeg zelfs een vuurwapen op zijn hoofd gericht. Vervolgens gingen ze er met ruim 70.000 euro vandoor. Weet jij wie dit zijn? Bel de opsporingstiplijn via 0800-6070. Heb je geen info, maar wil je ons toch helpen?Deel dan dit bericht.

Geplaatst door Politie Amsterdam op donderdag 3 augustus 2017