Paarlberg: ‘ook na mijn dood gaat de strijd door’ (VIDEO)

VastgoedondernemerJan Dirk Paarlberg gaat door: ‘Ik ben onschuldig’, zegt hij in EenVandaag. Paarlberg is veroordeeld als witwasser van Willem Holleeder.

Zijn gevangenisstraf van 4,5 jaar heft hij uitgezeten. Justitie wil hem nu ook nog zijn geld afpakken: in februari 2019 is Paarlberg definitief veroordeeld voor het betalen van bijna 25 miljoen euro aan de Nederlandse staat. Daarnaast wil de fiscus nog geld van hem.

Paarlberg zegt: ‘Mijn strijd tegen de overheid stopt niet. Ik heb zelfs laten vastleggen dat, als ik dood ga, er middelen zijn voor mijn familie om door te gaan met deze strijd. Zodat de waarheid boven tafel komt.’

Paarlberg put hoop uit recente informatie uit het proces tegen Willem Holleeder. De miljoenen die Willem Endstra aan hem betaalde waren volgens Paarlberg gewoon zakelijke verrekeningen, en geen afpersing.

Ook informatie in een nieuw boek over Paarlberg geeft hem een steun in de rug. Zie ook:

‘Hillis wilde 10 miljoen afpersen van Paarlberg’
Paarlberg: hoop na Holleeder-gesprek (VIDEO)