Parkeerwachter zwaar mishandeld in Birmingham (VIDEO)

In het Engelse Birmingham is een parkeerwachter vrijdag aangevallen door een groepje jongeren. De kopschoppers beroofden de man ook van zijn motorfiets. De brute schoppartij werd gefilmd.

Zinloos geweld

De 21-jarige Charlie Weston was zijn werk aan het doen toen hij werd omsingeld door een groepje jongeren en het slachtoffer werd van zinloos geweld. ‘Ik merkte niet dat ze achter me aankwamen, ik draaide me gewoon om en zag onder meer een man in een hoodie waarvan ik het gezicht niet kon zien. Het stelen van de scooter was niet het werkelijk doel, ze wilden me gewoon toetakelen,’ zei de parkeerwachter.

Trappen tegen rug en hoofd

De man werd van zijn motorfiets gesleurd en op straat gegooid. Terwijl hij op de grond lag, werd hij meerdere malen tegen zijn rug en hoofd getrapt. Hij droeg wel een helm. Na het zware geweld bleef de parkeerwachter nog enkele minuten liggen. ‘Ik vreesde dat ze mijn kaak hadden gebroken. Ik heb echt geluk gehad dat ik nog leef. Ik had niet gedacht dat ik weer recht zou kunnen staan.’

Weston werd in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen in zijn gezicht, maar ging desondanks zaterdag weer aan het werk.

Daders nog spoorloos

De politie is nog steeds op zoek naar de daders en enkele omstanders. Onderstaande video laat de aanval zien.