Geen resultaat in onderzoek verdwenen Belg (UPDATE)

De politie Roosendaal heeft in Nispen vergeefs onderzoek gedaan in de zaak van de in 2013 verdwenen Belg Jelle Leemans (27). Forensisch specialisten en de dienst bijzondere zoekingen waren maandagochtend bezig in een loods aan de Essenseweg in Nispen. Om 15.00 liet de politie weten dat er niets is gevonden.

Loods

Nispen ligt net op de grens met België. Het onderzoek is gestart nadat er een tip is binnengekomen, zo zegt een woordvoerder aan Brabantse media. Op de tip is verder gerechercheerd. Daarna was voldoende aanleiding voor de zoeking. In de loods liggen bouwmaterialen opgeslagen. De huidige gebruiker van de loods heeft niks met de verdwijning te maken, benadrukte de politie.

Rip

Jelle Leemans verdween op 21 november 2013 na een afspraak in Roosendaal. Hij sprak daar over een deal met soft drugs. De politie vermoedt dat er een rip is geweest. Vorige maand bracht de politie de zaal opnieuw onder de aandacht. Twee Nederlandse mannen zijn verdachte in de zaak maar wel op vrije voeten omdat het bewijs tegen hen niet sterk genoeg is.

Alle berichten over de zaak.