Politie dringend op zoek naar verdachte van doden Arnhemse vrouw

De politie heeft zaterdag bekendgemaakt dringend op zoek te zijn naar de 41-jarige Martijn van de L. uit Arnhem. Hij wordt gezocht omdat hij word verdacht van betrokkenheid bij de dood van een vrouw in Arnhem. Het slachtoffer werd donderdagavond zwaargewond aangetroffen aan de Cuijkstraat, waar ze ter plaatse aan haar verwondingen overleed.

Foto vrijgegeven

De politie, die vrijdag al een foto vrijgaf van de verdachte, waarschuwt om de man niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen. Daarnaast maakt de politie zich zorgen omdat de man een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Van de Laar draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is op de zaak gezet.

Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt deel uit van het politieonderzoek. Ook kan de politie nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.

Stel

Buurtbewoners hebben aan Omroep Gelderland verteld dat de gezochte man de partner van de overleden vrouw is. Het stel zou al ongeveer 10 jaar wonen in de wijk De Laar-West. Er zou vaak politie aanwezig zijn geweest.