Politie: nader onderzoek doodsoorzaak Rotterdamse vrouw

Het is nog niet bekend hoe Bianca van Es (29), die op vrijdag levenloos in haar woning in Rotterdam-Zuid werd gevonden, om het leven is gekomen. Maandag werd sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht.

Eenduidige doodsoorzaak

Uit dat onderzoek kwamen wel sporen van geweld naar voren. Een eenduidige doodsoorzaak kon daarmee niet worden vastgesteld. De politie laat daarom nader onderzoek doen.

Bianca van Es is op vrijdagochtend 30 november door familie onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. In de woning was ook een klein kind in de peuterleeftijd aanwezig, die het medisch gezien goed maakte.

Zaterdag

Niet op vrijdag maar op zaterdag heeft de politie een rechercheteam van 20 mensen geformeerd dat onder leiding van het Openbaar Ministerie onderzoek doet naar de dood van de vrouw. Het team heeft inmiddels een groot aantal buurtbewoners en getuigen gesproken. Forensische experts onderzochten dit weekend de woning van het slachtoffer en rechercheurs bekijken camerabeelden.