Politie onderzoekt schietpartij en brand Naarden

De politie doet onderzoek naar een brand in Naarden en een schietpartij op de A1. In de nacht van zaterdag 2 juli op zondag 3 juli was er brand bij een woning aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden. Daarna volgde een schietincident op de A1 bij Naarden.

Achter de auto aan

Rond 04.30 kreeg de politie een melding van een brand bij een woning op de Amsterdamsestraatweg. Op het moment van de brand waren meerdere mensen in de woning aanwezig. Een van de bewoners kon al snel de brand blussen en zag een auto wegrijden. De bewoner is vervolgens achter deze auto aangereden richting de A1. Bij deze achtervolging is volgens de bewoner meerdere keren met een vuurwapen op hem geschoten.

Kleine auto

De auto met de dader of daders is voor het laatst gezien ter hoogte van tankstation De Hakkelaar op de A1 richting Amsterdam. De politie zegt een specifieke getuige te zoeken. In de bewuste nacht reed er tussen 4 en 5 ’s nachts een kleine auto op de Amsterdamsestraatweg in Naarden. De politie denkt dat de bestuurder en/of de inzittenden van deze auto misschien hebben gezien wat er is gebeurd.