Politie stopt met zoeken naar vermiste Henry Pfaff

De politie stopt met het zoeken naar Henry Pfaff (26) uit Eindhoven, die sinds eind januari wordt vermist. De politie zegt dat het onderzoek weer wordt opgepakt zodra er nieuwe informatie binnenkomt over de verdwijning. De afgelopen maanden onderzocht de politie technische sporen en tips, maar dat leverde niets op.

Pfaff vertrok 27 januari zonder jas, telefoon en bankpas uit het huis van zijn moeder in Eindhoven. Hij had gezegd snel terug te zijn, maar hij verdween spoorloos.

10.000 euro tipgeld

Sindsdien hebben bekenden bossen en percelen uitgekamd in de hoop een aanwijzing te vinden, maar dat was tevergeefs. Ook de politie zocht naar aanleiding van tips, onder meer in natuurbad Enode in Nuenen. Ook daar werd niets gevonden. Vrienden hebben daarom een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor degene die met de gouden tip in de zaak komt.

Zijn familie gaat uit van een misdrijf. Er zijn geruchten dat Pfaff in de wiethandel zit, maar het is niet duidelijk of die geruchten kloppen. De politie houdt er wel rekening mee dat zijn verdwijning te maken heeft met ‘criminele activiteiten’.