Politie: twee auto’s betrokken bij schietpartijen in Den Bosch (UPDATE)

Op de Zandzuigerstraat in Den Bosch heeft zondagavond rond 20.00 een schietpartij plaatsgevonden. Getuigen hoorden meerdere schoten. Bij het incident waren volgens de politie twee auto’s betrokken. Ook op de Rompertdreef was zondagnacht een schietpartij, waarbij vanuit een auto op een andere auto zou zijn geschoten.

Volgens getuigen zouden bij het schietincident op de Zandzuigerstraat een zwarte auto en een grijze auto betrokken zijn. De plaats delict, vlakbij station Den Bosch-Oost, werd afgezet voor forensisch onderzoek. Op straat zijn twee kogelhulzen gevonden.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De verdachten zijn spoorloos. Aan de schietpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan. Over de toedracht is niets bekend.

Tweede schietpartij

Iets na 01.30 kwam bij de politie een nieuwe melding binnen van een schietincident op de Rompertdreef in Den Bosch. Daarbij zou geschoten zijn vanuit een auto op een andere auto. Ook hier zou niemand gewond zijn geraakt. Op straat zijn kogelhulzen gevonden.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijkheid over het incident. Of de twee schietpartijen verband met elkaar houden, maakt deel uit van het politieonderzoek.