Politie zoekt ‘extreem gewelddadige’ Rotterdammer (VIDEO)

De politie zoekt twee Rotterdammers die in februari betrokken waren bij een schietpartij in Arnhem waarbij iemand gewond raakte bij de diefstal van een zak met cocaïne.

Rotterdam

Bij de beoogde deal waren vier mannen betrokken. De 38-jarige bewoner van een woning aan de Corrie Tendeloostraat die gewond raakte, een bekende van hem, en twee mannen uit Rotterdam. De bekende van de gewonde Arnhemmer was volgens de politie de schakel tussen de twee partijen.

De twee Rotterdammers trokken bij die afspraak een wapen en hebben op de bewoner geschoten. De kennis vluchtte via de tuin en is kort na het incident aangehouden.

Polo

Eén van de Rotterdammers waar de politie naar zoekt is Anmar Hussin, bijnaam “Ee’tje”, komt uit Rotterdam en is oorspronkelijk van Irakese afkomst. De politie noemt hem ‘extreem gewelddadig’. Daarom bracht de politie zijn personalia en beeltenis in Opsporing Verzocht openbaar.

De drie mannen zijn op 25 februari rond 13.50 vanuit Rotterdam bij de woning aangekomen. Op de beelden is ook te zien dat Hussin na het incident weer in de Polo stapt. In zijn hand heeft hij een zak cocaïne, volgens de politie met een straatwaarde van tienduizenden euro’s. Zijn metgezel voegde zich volgens de politie later bij hem.

https://youtu.be/GPvbCh59ZYk