Politie zoekt in vakantiepark vermiste Limburger

De politie en het Openbaar Ministerie hebben het onderzoek naar de vermiste Andy de Heus heropend. De Heus verdween in december 2012 spoorloos. De recherche denkt dat hij om het leven is gebracht.

Vakantiepark

De politie stelt dat er nieuwe aanknopingspunten zijn en dat daarom het onderzoek opnieuw wordt opgepakt. Het onderzoek richt zich onder andere op vakantiepark Porta Isola aan In het Broek in Stevensweert. Daar vindt sinds maandagavond onder leiding van de rechter-commissaris forensisch onderzoek plaats in enkele vakantiewoningen. Het onderzoeksteam werkt samen met collega’s van de Forensische Opsporing en met experts van Defensie die beschikken over specialistische apparatuur.

Uitgebrand

Andy de Heus verliet dinsdagavond 18 december 2012 omstreeks 18.45 uur zijn woning in Echt. Hij was toen 30 jaar oud. Hij vertrok in een grijze Volkswagen Caddy. Na zijn vertrek is er niets meer van hem vernomen. Uit het ingestelde onderzoek bleek later dat deze bestelauto uitgebrand is aangetroffen in het Belgische Meeuwen-Gruitrode. Andy  is een man van ongeveer 1.80 m. lang, met donkerblond haar en blauwe ogen.

Aanvullende vragen

Het team is opnieuw met mensen in gesprek om aanvullende vragen te stellen. De familie is op de hoogte dat het onderzoek wordt hervat. De huidige bewoners van de woningen en de eigenaren van het terrein hebben niets te maken met het huidige onderzoek, aldus de politie.