Lichaam Ilham Benchelh niet gevonden (UPDATE)

De politie is dinsdag begonnen met een grootschalige zoekactie naar het lichaam van de sinds 10 januari 2010 vermiste Ilham Benchelh (foto) uit Siddeburen. De zoektocht heeft nog niets opgeleverd. Duikers en honden zochten in en om recreatieplas Zwaneveldsgat bij het Groningse Kolham. Kasem M., de man van Ilham, zat tien maanden vast in deze zaak, maar werd vorig jaar vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.

 

De vermissingszaak werd een paar weken geleden weer behandeld door Peter de Vries in zijn programma. Er kwamen toen veel tips binnen bij de politie en het tv-programma. Een aantal van die tips was zodanig interessant dat de politie heeft besloten te zoeken in het recreatiegebied.   

Twee weken geleden was de politie Groningen nog op zoek naar een anonieme beller die informatie had over de plek waar het lichaam van Ilham zou zijn achtergelaten. De informatie was toen te summier om actie te ondernemen. Of de tipgever zich opnieuw heeft gemeld en de zoekactie hier iets mee te maken heeft, is onbekend, schrijft Peter de Vries op zijn website.

Lees ook:

Beloning verdwijningszaak Benchelh