Politie zoekt nog één verdachte in wapenzaak

De Landelijke Recherche is nog op zoek naar één verdachte in de zaak van de grote wapenvondst in Nieuwegein. Dat meldt RTV Utrecht. In oktober zijn vijf mannen getoond als verdachten in deze zaak. 

Audi

De groep wordt ervan verdacht zich bezig te houden met de voorbereidingen van ernstige misdrijven zoals liquidaties. Vier mannen zijn inmiddels aangehouden. Eén van de mannen werd in oktober aangehouden nadat de politie een gestolen Audi achtervolgde. De wagen crashte bij Nieuwegein. Eén van de inzittenden bleek één van de gezochte mannen te zijn. Door tips van kijkers en onderzoek van de recherche is van drie andere mannen de identiteit inmiddels ook bekend. Eén man wordt dus nog gezocht (op de foto links). Hij is te zien op bewakingsbeeld van de opslagloods in Nieuwegein.

Gevaar 

Tijdens het onderzoek naar de verdachten van de wapenhandel stuitte de politie op een aantal filmpjes waarop vijf mannen te zien waren. Inmiddels is bekend dat deze mannen mogelijk in gevaar zijn. Alleen een man die is gefilmd bij McDonalds in Nieuwegein (op de foto rechts) wordt nog gezocht.