Politie zoekt vrouw i.v.m. moord Pinar

De vermoorde Cuma Pinar uit Hoogvliet is vlak voor zijn dood in gezelschap geweest van een onbekende vrouw. De poltie Rotterdam-Rijnmond brengt vandaag het bericht naar buiten deze vrouw te zoeken, kennelijk als getuige. De politie zegt dat er nog volop onderzoek plaatsvindt naar de  moord op 42-jarige Pinar. Cuma werd zondagmiddag 5 december in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug gevonden. Hij was doodgeschoten.

De politie zegt nu dat Pinar het laatst in leven is gezien met een onbekende vrouw.

Op zaterdag 4 december is hij door een getuige gezien bij het Esso-pompstation aan de ’s Gravendijkwal. Hij sprak daar met een aantal bekenden. Op de camerabeelden is te zien dat naast hem in de auto een vrouw zat. De recherche weet nog niet wie de vrouw is en wil graag met haar in contact komen omdat zij mogelijk belangrijke informatie kan hebben.

De politie gaat de komende weken Turkse horecagelegenheden bezoeken waar Cuma Pinar en mogelijke bekenden van hem komen er zal ook een flyeractie worden gestart. De politie zegt een beter beeld te willen krijgen met welke mensen Pinar omging.

Eerder plaatste de politie borden op de stoep in verschillende locaties in de Rijnmond. Daarop zijn een groot aantal tips binnengekomen die deels nog worden onderzocht.

De politie zegt op een later moment ook de camerabeelden van de Esso-pomp vrij te gaan geven.

Lees ook:

Politie vraagt hulp bij gruwelijke moord

Identiteit dode man in auto bekend