Politie zoekt bij Zeewolde naar Anne Faber

Nieuwe onderzoeksinformatie heeft volgens de politie aanleiding gegeven om de zoektocht naar de vermiste Anne Faber uit te breiden naar een gebied rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde, in Flevoland.

Auto

Hier wordt woensdag gezocht door ME en speurhonden. De politie wil op dit moment geen antwoord geven op de vraag welke informatie dit betreft. De Telegraaf berichtte woensdagmorgen dat verdachte Michael P. vrijdag, de dag dat Anne Faber vermist raakte, in Spakenburg is gezien en beschikte over een auto. P. is oorspronkelijk afkomstig uit Zeewolde.

Soest

Er is woensdag ook verder gezocht in Soest naar de vermiste Anne Faber. ME, Defensie, politie en vrijwilligers zoeken in de bossen bij Landgoed Pijnenburg in het gebied tussen de Wieksloterweg Oostzijde en de Dolderseweg. De politie zoekt op deze locatie omdat Anne Faber hier mogelijk heeft gefietst.

De politie was woensdag ook nog bezig met onderzoek op het terrein van de forensische kliniek van Altrecht in Den Dolder waar P. verbleef. Het onderzoek heeft volgens de politie tot nu toe geen sporen opgeleverd die mogelijk kunnen leiden naar Anne Faber.