Van KFC Oud-West naar Purmerland

De politie denkt dat het motief voor de moord op de drie mannen bij Purmerland en Landsmeer op 20 december 2011 een afrekening in het criminele milieu betrof. In Opsporing Verzocht gaf de politie voor het eerst de volledige personalia van de slachtoffers vrij: Arjan Kools (42), Maurice Bouhuijs (40, foto) en Mohamed Benbouker (34).

 

 

 

De drie hadden aan het eind van de middag een ontmoeting bij de Kentucky Fried Chicken in Amsterdam-West. Daarna is niets meer van ze vernomen tot rond 21.45 Bouhuijs en Kools (foto beneden) werden gevonden bij Purmerland. Mohamed Benbouker (foto rechts) wordt op 19 januari 2012 in het Noord-Hollandskanaal in Landsmeer dood aangetroffen.

De politie zoekt onder meer naar informatie over de activiteiten van de slachtoffers voor en na de ontmoeting bij de Kentucky Fried Chicken. 

De slachtoffers Arjan Kools en Maurice Bouhuijs lagen op de parkeerplaats naast hun eigen auto. Maar uit het onderzoek van de politie blijkt dat de mannen mogelijk samen in de zilvergrijze Peugeot 207 van Maurice Bouhuijs naar de parkeerplaats zijn toe gereden. Maar als dat zo is, wie heeft de opvallende verhoogde witte Mercedes Vito van Arjan Kools (foto onder) dan naar de parkeerplaats bij Purmerland gereden?

’s Middags is die Mercedes Vito nog gezien in Purmerend. De politie wil heel graag weten wie er toen in reed.

Voor de tip die leidt tot oplossing van deze zaak heeft de hoofdofficier van justitie in Haarlem een beloning uitgeloofd van 20.000 euro.

Zie Opsporing Verzocht.