Ramkraak modezaak Oud-Beijerland

In de nacht van maandag op dinsdag is een kledingwinkel in Oud-Beijerland het doelwit geweest van een ramkraak. De daders hebben de pui van de zaak geramd met een auto. De wagen is daarna in brand gestoken. Na de kraak zouden de verdachten zijn gevlucht op scooters.

Vijf daders

RTV Rijnmond sprak met de eigenaar van de zaak. Hij vertelde: ‘Mijn collega was er als een van de eerste bij. Een auto was achteruit gereden tegen onze voorgevel aan. Uit bewakingsbeelden blijkt dat de dieven met vijf man toesloegen. Een dader reed in de auto en de overige vier klommen daarna de winkel binnen om dure merkkleding te stelen.’

Rond 02:30 kwam er bij de politie een melding binnen van een inbraakalarm. Agenten waren snel ter plekke en zagen dat het om een ramkraak ging. Daarbij is niemand gewond geraakt. De daders hebben dure kleding buitgemaakt. Volgens de eigenaar loopt de schade in de duizenden euro’s.

Diverse agenten en een politiehelikopter hebben nog naar de daders gezocht. In Barendracht zouden gemaskerde mannen op scooters met grote tassen gezien zijn. Maar de politie heeft hen niet meer weten te achterhalen.

.

Lees ook:

Juwelier nieuw slachtoffer in reeks ramkraken

Ramkraak juwelier Zundert

Man aangehouden na ramkraak