Rapper Feis doodgeschoten in Rotterdam (VIDEO UPDATE )

In Rotterdam is de rapper Feis (32) in de Nieuwjaarsnacht doodgeschoten. Dat melden vrienden van de rapper op sociale media, onder meer rapper U-Niq. Label Top Notch heeft het bericht inmiddels bevestigd. Een tweede persoon raakte ernstig gewond, aldus de politie dinsdagavond.

Rotterdams

Het gewonde slachtoffer zou de broer van Feis zijn. Volgens onbevestigde berichten trok een man in een café een vuurwapen nadat er een ruzie was ontstaan. Een groep mannen werd er door personeel uitgezet, waarna er buiten op straat schoten vielen.

Feis was een rapper uit de Rotterdamse scene. Hij heeft vorig jaar meegedaan mee aan het tv-programma Ali B Op Volle Toeren. Hij deed daar een nummer met zangeres Maribelle. Hij werkte eerder samen met rappers Winne, Kempi, Murda Turk, Hef, Sjaak, Appa en MocroManiac.

Nieuwe Binnenweg

Na de schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam zijn twee gewonden naar een ziekenhuis gebracht; daar is een van hen overleden. In de buurt van de plaats delict, op het Heemraadsplein, heeft de politie zeven verdachten aangehouden

Eerder op Oudjaarsavond plaatste Feis op Instagram filmpjes van het vuurwerk op de Kruiskade in Rotterdam.