Rapper in boeien geslagen op vliegveld Curaçao

De Nederlandse rapper Josylvio is woensdag op het vliegveld van Curaçao aangehouden, omdat hij zou hebben gereisd met een vervalste PCR-test. Tijdens zijn aanhouding liep de rapper een stevige klap op, gegeven door een politieman.

Vals

Curaçaose media melden donderdag dat de valse PCR-test de reden is, dat de rapper zou zijn opgepakt. De politie kan het bericht niet bevestigen. Ze kan alleen melden dat er woensdagavond een man is gearresteerd op de luchthaven. Het management van de rapper bevestigt inmiddels dat hun artiest is aangehouden. Ze kan nog niet zeggen waarvoor.

Filmpje

Dit nieuws komt nu naar buiten, naar aanleiding van een filmpje dat de ronde doet waarin een man die lijkt op Josylvio in discussie gaat met enkele agenten op het vliegveld, waarna hij een harde klap in het gezicht krijgt en wordt ingerekend.

Album

Josylvio is een succesvolle straatrapper die onlangs nog als gast optrad op het nieuwe album van JoeyAK (echte naam Joël H.). Deze 24-jarige gangsterrapper uit Amsterdam-Zuid Oost zit een gevangenisstraf uit van drie jaar en vier maanden voor het ontvoeren en martelen van een vrouw in het bijzijn van haar jonge kinderen.

Josylvio werkte op JoeyAK’s album ‘Bodemboy’ samen met hem in de track ‘In The Ends’.

Meer over straat- en gangsterrappers in het boek ‘Straight Outta Crime’.

Mondkapje

Josylvio kwam eerder in het nieuws toen hij werd bekeurd, omdat hij weigerde een mondkapje tegen corona te dragen in zijn auto, terwijl hij daar met een ander inzat.

Bekijk hieronder het filmpje, waarop te zien zou zijn dat Josylvio op het vliegveld van Curaçao wordt gearresteerd.