Mobiel

Crimesite heeft nu ook mobiele apps, waarmee je makkelijk het nieuws kunt volgen, zowel onze eigen berichten, als misdaadnieuws van kranten, radio en TV. De apps zijn beschikbaar voor iPhone en Nokia toestellen. De iPhone app heeft bovendien als extra een tip-venster. Daarmee kun je ons attenderen op actueel misdaadnieuws en geld verdienen door ons exclusieve foto’s te sturen.

De Crimesite apps kun je gratis downloaden in de App Store van Apple en in de OVI Store (mobiele link) van Nokia. Alle nieuwsberichten op de site worden automatisch doorgeplaatst in de mobiele applicaties. Zo kun je de hele dag op de hoogte blijven van het actuele misdaadnieuws. Bovendien kun je lezen wat andere media schrijven over misdaad. De iPhone app werkt ook op de iPod Touch en de iPad.

 

 

Ben je getuige van criminaliteit of heb je vertrouwelijke informatie over misdaad? Tip ons met nieuws. Je kunt zelfs geld verdienen door ons misdaad foto’s te sturen via de iPhone app. Ben je getuige van een overval, een liquidatie of een arrestatie? Als wij je foto exclusief gebruiken, ontvang je een eenmalige vergoeding van 30 euro.

Als je geen iPhone hebt, kun je ons trouwens ook tippen via het contactformulier, of foto’s sturen via emailadres: redactie-algemeen@crimesite.nl. Bellen of SMS’en kan op telefoonnummer 06.23.717.443

Alle reacties worden strict vertrouwelijk behandeld en journalistieke bronbescherming is van toepassing. Dus wij zullen nooit informatie verstrekken aan politie of justitie.