Rommy geinterviewd door RTL

Henk Rommy aka De Zwarte Cobra heeft vandaag een telefonisch interview gegeven aan RTL vanwege het verschijnen van zijn boek ‘Berichten uit de Bajes‘. Vanavond was het te horen in het programma Editie NL. Rommy belde vanuit de gevangenis in Gillmer, Virginia, waar hij een straf uit zit van 20 jaar. Het boek van Rommy verschijnt morgen en ligt later deze week in de boekhandel.

In de reportage van Wilson Boldewijn komt ook Crimesite hoofdredacteur Wim van de Pol aan het woord. Er is aandacht voor de moeilijke detentie omstandigheden van Rommy en andere Nederlanders in buitenandse gevangenissen. Editie NL begint om 18:15 op RTL4 is via deze link terug te kijken.

Berichten uit de bajes biedt een nooit eerder vertoonde inkijk in het onthutsende en wanhopige leven van een Nederlandse gevangene in een Amerikaanse cel. Ook bevat dit boek een uitgebreide biografie van de turbulente carrière van Henk Rommy, geschreven door Wim van de Pol, hoofdredacteur van Crimesite en auteur van het succesvolle boek ‘De Liquidatie Dossiers.

Crimesite-lezers kunnen nu alvast een exemplaar reserveren. U ontvangt het boek dan op 24 april, enkele dagen voordat het in de boekhandel ligt. Zonder verzendkosten!