Rotterdammer met mes in elkaar geslagen

Een 39-jarige man die zaterdagmiddag in Rotterdam een andere man in zijn arm heeft gestoken, is in elkaar geslagen door omstanders. De twee mannen hadden ruzie met elkaar bij een bushalte, toen één van hen een mes trok en de ander in zijn arm stak.

Een omstander kwam toen tussen dde mannen in, waarna de messentrekker naar de overkant van de straat vluchtte. Hij probeerde in de bus die net was gearriveerd te stappen, maar hij werd voor die tijd al ingehaald.

Tegen hoofd geschopt

Twee omstanders waarschuwden de buschauffeur dat de man een mes had. In de worsteling die daarop ontstond, hebben de omstanders de man met een tas met daarin een fles tegen het hoofd geslagen. Ook is de man tegen zijn hoofd geschopt.

Uiteindelijk heeft de buschauffeur de man overmeesterd. Toen de politie even later kwam, zijn de omstanders er vandoor gegaan.

De man die het mes trok, is wel opgepakt. Hij wordt veracht van een poging tot doodslag of zware mishandeling. De man waarmee hij ruzie had, is in het ziekenhuis behandeld aan de steekwond. De politie overweegt een onderzoek naar de omstanders te starten, zegt een woordvoerder tegen RTV Rijnmond.