Rustige man lijkt seriemoordenaar te zijn (VIDEO)

Een 67-jarige Duitser die in 2014 overleed blijkt een seriemoordenaar te zijn geweest. In zijn garage bij zijn huis in Schwalbach (in de deelstaat Hessen) hebben rechercheurs van de politie het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Dat werd donderdagmiddag op een persconferentie bekend.

 

Dochter

Een woordvoerder van de politie heeft aan Duitse media gezegd dat Manfred S. inmiddels wordt verdacht van zes moorden. Vijf van de slachtoffers zijn vrouwelijke prostituees. Mogelijk is het zesde slachtoffer een 13-jarige jongen die in 1998 is vermoord. De man zou organen uit zijn slachtoffers hebben gesneden en mee hebben genomen.

Zijn dochter vond na zijn dood in 2014 bij het opruimen van een garage twee plastic tonnen met lichaamsdelen. Eerst stelde de politie vast dat S. waarschijnlijk de moordenaar was en in 2015 werd het onderzoek opgeschaald omdat werd vermoed dat hij nog andere moorden op zijn geweten had.

Medeplichtige

De politie zegt niet uit te sluiten dat S. een medeplichtige had of dat er mensen van zijn daden op de hoogte waren. De politie onderzoekt nu de mogelijke betrokkenheid van S. bij honderden moordzaken en verdwijningen in Duitsland. De politie heeft donderdag een beroep op het publiek gedaan om meer informatie over de dader, bijvoorbeeld in welke voertuigen hij zich verplaatste. Eén van de prostituees is al in 1991 zijn vermoord en andere moord stamt uit 1971.

Foto’s

S. leidde een onopvallend bestaan in Schwalbach bij Frankfurt. Hij speelde in een bandje en gold als een echte family man. Er zijn door de politie inmiddels ruim 32.000 ‘kannibalistische’, sadistische en geweldsverheerlijkende foto’s gevonden. Het gaat daarbij waarschijnlijk ook om foto’s van zijn eigen slachtoffers. Op één van de beelden is mogelijk een tweede dader te zien.

Reportage over de moord op de jonge Tristan Brübach: