‘Ruzie in shishalounge aanleiding schietpartij’

Volgens de politie in Amsterdam lijkt het erop dat de aanleiding van de dodelijke schietpartij afgelopen weekend bij de Ten Katestraat in Amsterdam-West een ruzie tussen twee mannen is geweest.

Exacte rol

De mannen zijn op enig moment naar buiten gegaan en daar is een vechtpartij ontstaan waarbij werd geschoten. Vrijdagavond kwam daar rond 18.30 op straat de 18-jarige Naoufal Mohammadi door een vuurwapen om het leven. Wat nu zijn exacte rol en betrokkenheid was daar heeft de politie nog geen duidelijkheid over. Het is dus mogelijk dat hij bij toeval werd geraakt en het is lang niet zeker dat hij één van de ruziemakende mannen was. Mohammadi was ook geen bekende van de politie. De twee mannen die gewond raakten hadden kleinere misdrijven op hun naam staan.

Locatie

De politie bracht woensdagochtend een persbericht naar buiten waarin ze het publiek om nadere  informatie vraagt. Zo wil de recherche getuigen spreken over de exacte locatie waar het slachtoffer stond op het moment dat hij werd geraakt. En ook wil de politie weten of Mohammadi op eigen gelegenheid weer de Shishalounge is binnen gegaan of daarbij is geholpen. De politie vraagt ook naar beeldmateriaal van het incident.

Zei ook:

Slachtoffer schietpartij Amsterdam 18-jarige (UPDATE)