Schietpartij bij knokkende kapper (VIDEO) (UPDATE)

Een kapperszaak in Rijswijk is vannacht beschoten met een automatisch wapen. Er zitten 7 kogelgaten in de etalage en pui. Bij dezelfde zaak was in mei een heftige vechtpartij. De hoofdverdachte van die knokpartij staat vandaag voor de rechter. De politie onderzoekt het verband tussen de gebeurtenissen. Beelden na de break.

Crimesite publiceerde eind mei beelden van de heftige confrontatie bij kapperszaak Empire Barberz in Rijswijk. Een groep van een man of acht kwam verhaal halen bij de eigenaar. Geheel onverwacht kwam dat niet, want een van de betrokkenen had op Facebook al aangekondigd dat hij de inventaris van de kapperswinkel terug wilde. Het gaat om de eigenaar van kapsalon Magic Hairz, Deepak M. die meende geld en spullen van de eigenaar van Empire Barberz tegoed te hebben. 

UPDATE: Deepak M. moest zich vrijdagochtend verantwoorden voor de rechter in Den Haag. Hem wordt vernieling, mishandeling en diefstal ten laste gelegd. Het Openbaar Ministerie heeft 3 jaar cel tegen hem geëist. 

Hoofdsteun

De groep van Deepak M. kwam op een rustige zaterdagmiddag de zaak binnen. Klanten werden gesommeerd weg te gaan, ook al was hun knipbeurt nog niet afgerond. Maar rustig bleef het niet. Eerst kreeg de eigenaar enkele flinke klappen waarna hij zich in veiligheid wist te brengen in een soort kantoortje achter in de zaak. Vervolgens richtte de groep zich op een man die de boel trachtte te sussen. De vechtpartij verergerde waarbij een van de indringers met een hoofdsteun begon in te slaan op de man die de vrede wilde bewaren.

Arrestatieteam

De politie verscheen met een arrestatieteam in de straat, omdat er mogelijk steek- en vuurwapens in het spel zouden zijn. Dat bleek niet het geval te zijn. Er werden twee personen aangehouden, waaronder de bestuurder van een witte bus, waarin een deel van de inventaris van de kapperszaak was geladen. Op de beelden is te zien dat één man leiding geeft aan de groep indringers: hoofdverdachte Deepak M. 

 

Waardeer je onze video’s? Steun ons dan en stuur een Tikkie. Ook met kleine bedragen zijn we ontzettend blij.

DONEER NU