Schietpartij met Hells Angels in Weert

Dinsdagavond is er een schietpartij geweest in Weert waarbij leden van de Hells Angels betrokken waren. Volgens de politie zijn er vier mannen aangehouden die allen lid zijn van de Hells Angels. Voorzover bekend raakte niemand gewond.

Kogelgaten

De vier mannen worden ervan verdacht wapens voorhanden te hebben gehad hoewel de politie bij het onderzoek ter plaatse geen vuurwapens kon vinden. Rond 19.00 dinsdagavond kreeg de politie melding over schoten bij een pand aan de Roermondseweg in Weert. Toen agenten arriveerden kwamen er twee personenauto’s aangereden en de bewoner van het pand stond voor het pand in zijn auto. In die auto zaten kogelgaten.

Speurhond

De verdachten zijn een 43-jarige man uit Deurne, een 62-jarige man uit Eindhoven, 56-jarige Weertenaar en de bewoner van het pand, allen Hells Angels, aldus de politie. In de verhoren probeert politie uit te vinden wat er zich heeft afgespeeld bij het pand. Er is dinsdagavond ook met de hulp van een speurhond en politiemedewerkers onderzoek verricht in de woning en een loods op het terrein. De betrokken personenauto’s, zijn in beslaggenomen voor nader technisch onderzoek.