Schietpartij verband met Hugo Charles?

De 47-jarige autohandelaar Hugo Charles uit het Limburgse Echt is sinds 29 maart 2012 van de aardbodem verdwenen. In het programma Opsporing Verzocht meldde de politie dinsdagavond dat er mogelijk een link is met een schietpartij in een loods in Susteren op 28 maart, de dag voor zijn verdwijning.

 

 

Ongeveer een week na de verdwijning van Hugo Charles heeft de politie een tip gekregen over een loods in Susteren, een dorpje bij Echt. Daar zou op 28 maart zijn geschoten.

De politie trof in die loods onder meer een Porsche aan met kogelgaten in de carrosserie van de kofferbak en een kogel in het motorblok. Tevens werden er harddrugs gevonden en een etiket met de naam van het autobedrijf van Hugo Charles. Volgens de politie is er mogelijk een verband tussen de gebeurtenissen in de loods en de verdwijning van Hugo Charles.

Dan is er ook nog het vreemde nachtelijk bezoek van twee mannen aan het huis van Charles in Echt. De mannen zouden in de nacht van donderdag op vrijdag naar Hugo hebben gevraagd.

Opmerkelijk genoeg sprak de politie in de uitzending niet over de ‘oorlog in de autowereld’, die prive-detective Ben Zuidema ziet als het motief voor zijn verdwijning. Zuidema ziet een verband met miljoenen aan diefstal van klassieke auto’s in Limburg. Zie ook ons eerdere artikel daarover. De Limburgse politie noemde dat in de uitzending ‘speculaties in de media en op internet’.

Alles hierover op de site van Opsporing Verzocht.

 


Bekijk de video in andere formaten.
 

Lees meer over de vermissing:

Beloning voor tip over Hugo Charles

Vrees voor leven Hugo Charles