Schoten bij vechtpartij in Roermond

Bij een vechtpartij in Roermond zijn zondagmiddag rond half vier schoten gelost. Twee personen zijn hierbij gewond geraakt. Een van hen zou er slecht aan toe zijn.

Incident

De vechtpartij vond plaats op of bij een begraafplaats aan het Kitskensdal. Het gebied waar dit zich heeft afgespeeld is afgezet. Twee traumahelikopters werden ingeschakeld voor medische hulp. De politie kijkt uit naar meerdere personen die na het incident in een auto zijn vertrokken, laat ze weten.

Hoge snelheid

Volgens getuigen begon het ermee dat een auto met hoge snelheid kwam aanrijden en tegen een boom en een hek botste. Dit meldt De Limburger. Uit de auto stapten enkele mannen. Daarna zou een ruzie ontstaan zijn tussen vier mannen. Twee van hen waren gewapend met honkbalknuppels. Zij werden beschoten door twee andere mannen, die vervolgens vluchtten in een auto. Onduidelijk is wat de aanleiding voor de ruzie was.

Onderzoek

De regionale nieuwswebsite 1Limburg meldt dat de politie ook onderzoek doet op het parkeerterrein van een nabijgelegen sportvereniging.