Schutter ruzie in Brabants dorp op beeld (UPDATE VIDEO)

De politie zegt de man te hebben geïdentificeerd die vorige week op straat in Oudenbosch (Noord-Brabant) op inzittenden van een auto schoot. Hij krijgt de tijd tot donderdag 12.00 om zich te melden anders zal zijn beeld worden verspreid, aldus de politie. Het incident gebeurde vorige week maandagmiddag om 16.55 op de Molenstraat. Er raakte niemand gewond.


Toen agenten ter plaatse kwamen waren alle betrokkenen weg. In een geparkeerde auto werd de inslag van een kogel gevonden. Op straat lagen enkele hulzen. De politie startte een onderzoek en op basis van beelden en het kenteken van de auto werd de bestuurder van de auto waaruit is geschoten achterhaald. Deze 29-jarige man uit Oud-Gastel meldde zich dinsdagmiddag bij het politiecellencomplex in Breda. Hij werd aangehouden.

Ook werd de identiteit van de bestuurder van de tweede auto achterhaald. Deze 33-jarige man uit Oudenbosch meldde zich woensdagmorgen op het politiebureau in Bergen op Zoom. Van hem is een verklaring opgenomen.

De schutter is voortvluchtig. Volgens de politie ligt oorzaak van het incident vermoedelijk in een ruzie die eerder die maandag heeft plaatsgevonden.