‘Seriemoordenaar doodde willekeurig’ (VIDEO)

In Phoenix, Arizona is een vermoedelijke seriemoordenaar aangehouden. De man van 23 jaar zou zeker negen willekeurige mensen hebben doodgeschoten. Die schietpartijen deden zich voor in het voorjaar van 2016.

Willekeurig

Vorige maand werd Aaron Saucedo opgepakt voor de moord op de vriend van zijn moeder, in augustus 2015. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat hij betrokken zou kunnen zijn bij eerdere moorden. Saucedo lijkt zijn slachtoffers willekeurig te hebben uitgekozen. Hij benaderde hen op straat in de duisternis schoot hen dood. De politie heeft ook onderzocht of Saucedo een twaalftal auto’s langs snelwegen heeft beschoten. Voor zijn betrokkenheid daarbij is geen bewijs gevonden.

Slachtoffers

De slachtoffers waren mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. Er lijkt geen verband tussen de slachtoffers te zijn. De verdachte kende de slachtoffers niet. De dader schoot in een arme buurt telkens met een pistool op mensen die in hun tuin stonden of op straat liepen. Getuigen zeiden dat de dader in dure auto’s reed: een witte Cadillac, een Lincoln of een BMW 5-serie.