Slachtoffer bij Marbella was Bulgaar

Het lichaam dat zondagochtend aan de kant van een weg boven Marbella werd gedumpt is van een Bulgaarse man. Hij was doorzeefd met kogels. Hoewel het forensisch onderzoek op zijn lichaam nog niet is voltooid is volgens Spaanse media wel zeker dat hij veel meer dan vier schotwonden had opgelopen.

Passant

Ook is zeker dat op het moment dat het stoffelijk overschot zondagochtend vroeg door een passant werd aangetroffen het slachtoffer nog maar enkele uren was overleden. Hij lag in een bosgebied in de gemeente Marbella in de goot langs de A-7176, de provinciale  weg tussen Marbella en Istán. Het gaat om een Bulgaarse burger van 40 tot 50 jaar die in Spanje voor de politie onbekend is.

Interpol

De autopsie op het lichaam richt zich nu op de vraag hoeveel schotwonden de man heeft en wat de trajecten van de kogels in zijn lichaam zijn geweest.

De politie doet nu onderzoek naar de achtergronden van het slachtoffer. Daarbij wordt via Interpol gekeken of hij een bekende is van de politie is andere (Europese) landen. De zaak is inmiddels in handen van de Udyco, dat is de politie-eenheid die alleen zware georganiseerde criminaliteit behandelt.