Slachtoffer ‘mensenhandel’ van straat gehaald

De politie in Eindhoven heeft dinsdagavond een bloedende vrouw op straat aangetroffen. Kort daarna is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van mensenhandel.

Verhaal

De politie kreeg dinsdagavond kort voor 18.30 in de meldkamer een tip binnen van een voorbijganger dat een vrouw tegen haar wil op de Eindhovense Celebesstraat in een auto zou worden getrokken. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op de Celebesstraat in Eindhoven een 20-jarige vrouw uit Utrecht aan. Ze had verwondingen aan haar gezicht en bloedvlekken op haar kleding.

Paspoort

De politie zegt dat de agenten het verhaal dat de vrouw vertelde niet vertrouwden en haar daarom voor verder onderzoek meenamen naar een politiebureau in Eindhoven. Later op de avond kwam er een 25-jarige man op het politiebureau die de vrouw op wilde halen. Hij had haar paspoort bij zich. Aangezien in het verdere onderzoek verdenkingen in de richting van mensenhandel rezen werd de man aangehouden. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek. De nationaliteit van beide personen is niet bekend gemaakt.