Slachtoffer schietpartij Elst wil niks kwijt

De 58-jarige man uit Westervoort die 21 september in Elst door schoten is gewond geraakt, wil de politie niks vertellen over de schietpartij. Dat meldt dagblad De Gelderlander. Afgelopen week zijn agenten bij hem op bezoek geweest om een verklaring af te nemen, maar de man weigerde. Volgens de politie wordt het nu lastig om de zaak op te lossen.

Er zijn nog wel andere aankopingspunten, maar de politie had gehoopt om meer duidelijkheid te krijgen met het verhaal van de man. De politie houdt er ook rekening mee dat het slachtoffer de schietpartij in scène heeft gezet. Daarbij zou hij zelf geschoten kunnen hebben of opdracht hebben gegeven om hem te beschieten.

De man werd in september door een medewerkster van de pakketdienst DHL gevonden bij Elst. De man zat in zijn auto en zat onder het bloed en glas. De man zei dat hij beschoten was vanuit een busje. Er is nog veel onduidelijk over de schietpartij, zo weet de politie nog niet waar er precies is geschoten. De man is gezien op een parkeerterrein bij het Shell-tankstation langs de A325 en is anderhalve kilometer verderop gevonden.