‘Slachtoffer’ SFB reageert op seksrel (VIDEO)

De vrouw met wie ontucht zou zijn gepleegd door leden van de Haagse rap-formatie SFB heeft gereageerd op de commotie. Ze zegt dat het volgens haar geen pedofilie was, ondanks dat ze 15 jaar was. Ook beweert ze dat de verdachten niet naar waarheid hebben verklaard bij de recherche en daarom nu in de problemen zitten. Luister naar haar reactie, na de break.

De rappers van Strictly Family Business werden twee weken geleden in Suriname aangehouden wegens ontucht met een minderjarige. De drie rappers zouden alledrie sex hebben gehad met een 15-jarig meisje en dat hebben gefilmd.

Reactie

Het incident gebeurde twee jaar geleden, maar toen de artiesten met kerst in Suriname kwamen werden ze ervoor gearresteerd. Het slachtoffer in kwestie heeft nu via een aantal geluidsfragmenten, die via WhatsApp zijn verspreid, gereageerd op de commotie. Ze zegt dat de jongens hebben gelogen over de kwestie en dat de rechter daardoor ‘pissed’ is geworden. Volgens haar is er absoluut geen sprake van pedofilie maar was het ‘jongeren onder elkaar, gewoon pubers’. Ook zegt ze geen prostituee te zijn. Verder zegt ze het beste te hopen voor de rappers. ‘Niemand wil in jail’.

SFB

SFB werd in 2013 opgericht en heeft een aantal hits gehad, zoals Investeren in de liefde en Nu sta je hier. Deze week werd het voorarrest van de rappers met 30 dagen verlengd. De drie mannen die zijn aangehouden zijn Francis E., Jackie O. en Kaene M. Ze zijn gedetineerd in de beruchte Santo Boma gevangenis in Suriname. De moeder van het meisje zou volgens de NOS de politieaangifte tegen de bandieten hebben ingetrokken.

Zie ook:

Rappers vast in Suriname wegens ontucht