Slachtoffers Heerlen zijn twee zestigers

De dodelijke slachtoffers van de geweldsmisdrijven in een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg op de Brunssumerheide zijn een 63-jarige vrouw uit Heerlen en 68-jarige man uit Heerlen. Op hun lichamen wordt sectie verricht om de doodsoorzaak vast te stellen.

Auto

Woensdag doet de politie een passantenonderzoek op de Brunssumerheide om na te gaan of er nog getuigen zijn die dinsdag iets verdachts hebben waargenomen. De omgeving aan de Kamperheideweg is dinsdagavond vrijgegeven voor het publiek. De aangetroffen honden zijn vermoedelijk van de slachtoffers. Een auto aan de parkeerplaats aan de Kamperheideweg is in verband met het onderzoek in beslag genomen en overgebracht naar het politiebureau.

Andere personen

De politie zegt dat nog altijd onduidelijk is wat er is gebeurd en waardoor de slachtoffers om het leven zijn gekomen maar gaat wel uit van een misdrijf. Ook over de aanleiding of het motief is nog geen duidelijkheid.

Er zou sprake kunnen zijn geweest van een moord en een zelfmoord maar de politie zegt ook te onderzoeken of er ‘nog andere personen’ bij deze zaak betrokken zijn.