Sms-bom in moordzaak Quincy Soetosenojo

De politie gaat woensdag een sms sturen naar ruim duizend mogelijke getuigen van de moord op Quincy Soetosenojo (30). Het slachtoffer werd in augustus doodgeschoten in Amsterdam. Soetosenojo was lid van Satudarah en de oprichter van de oprichter van de Amsterdamse afdeling van de straatbende Crips.

De mogelijke getuigen worden opgeroepen contact op te nemen met de politie. Zij waren allemaal tijdens de moord in de buurt van de plaats waar de schietpartij plaatsvond. De politie gaat ook flyeren op de plaats waar de moord werd gepleegd. Er wordt voornamelijk gezocht naar een groepje jongeren die bij een tennisveldje rondhingen dat vlakbij de plaats ligt.

Soetosenojo werd op de hoek van de Wethouder Serrurierstraat en de Wethouder E.D. Polakstraat in Amsterdam Zuidoost op een parkeerplaats doodgeschoten. Buurtbewoners zeiden meerdere schoten te hebben gehoord. De man werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. Soetosenojo was een prospect en geen full member van Satudarah.

Lees ook:

Quincy geen full member Satudarah