Snelwegschutter de weg kwijt?

Gaat de snelwegschutter fouten maken? Vlak voor achten heeft vanmorgen een schutter In de Heinenoordtunnel bij Rotterdam opnieuw een auto onder vuur genomen met een onbekend wapen. Maar in tegenstelling tot eerdere incidenten is er nu een signalement van het mogelijke voertuig van de schutter. Na het incident reed namelijk een zilvergrijze auto met hoge snelheid weg, vermoedelijk een Volkswagen Golf. De politie zette vergeefs een helikopter in voor een zoekactie.

Als de schutter inderdaad in een zilvergrijze Golf rijdt lijkt het voor hem verstandig om van auto te wisselen, als hij tenminste nog door wil gaan met zijn acties.

Zondagochtend was een auto ook doelwit op de A29 bij de Heinenoordtunnel waarbij een achterruit sneuvelde. Vrijdag was een beschieting van een auto op de A12.

In totaal heeft de politie nu 34 incidenten in onderzoek. Niemand raakte daarbij gewond. Het is niet bekend of er sprake is van één schutter of dat er ook copy cats aan het werk zijn. Ook is niet duidelijk met welk type vuurwapen of kaliber door de schutter(s) is gebruikt.