Spanje’s meest gezochte drugshandelaar in videoclip (VIDEO)

Francisco Tejón is een van de meest gezochte drugshandelaren van Spanje. Hij is een van de leiders van het Castaña-kartel, dat vooral in Campo de Gibraltar actief is. Hoewel de Spaanse politie verwoed jacht op hem maakt, verscheen Tejón in een videoclip van reggaeton-zanger Clase A. 

De clip verscheen enkele dagen geleden op youtube. In de muziekvideo is te zien hoe Clase A en Tejón aan komen rijden in een Bentley van ruim 200.000 euro. De twee lopen naar een huis dat vol zit met halfnaakte vrouwen.

Halfnaakte vrouwen

Het duo vermaakt zich vervolgens  in een bubbelbad met champagne en de dames in minuscule bikini’s. Op het einde van de clip lopen Case A en Tejón met ontbloot bovenlijf naar een Mazmorra (een kerker) waar ze worden opgewacht door schaars geklede vrouwen op een rond bed.

https://www.youtube.com/watch?v=Zmk0P_hXHUI&feature=youtu.be

Provocatie

De politie beschouwt de videoclip met het optreden van Tejón als een provocatie. Tegelijkertijd biedt de muziekvideo ook weer kansen om de drugshandelaar op te sporen. De politie is er inmiddels achter gekomen waar het huis staat dat in de clip zo prominent naar voren komt. Het huis in Cadiz werd volgens agenten door het kartel gebruikt voor privé orgies, inclusief dark room. Vooralsnog heeft het niet geleid tot de opsporing van Francisco Tejón. Volgens geruchten zou hij gewoon met een motorfiets in Campo de Gibraltar rondrijden, onherkenbaar door zijn helm. Anderen beweren dat hij zich in Marokko ophoudt.

Hinderlaag

De autoriteiten zijn in een hevige strijd verwikkeld met het Castaña-kartel. In juni werd succes geboekt met de arrestatie van Antonio Tejón, de broer van Francisco. Eerder werd een bendelid bevrijd uit een ziekenhuis en liep de politie in een hinderlaag nabij La Linea de Concepcion.

Onrust

Vorige maand ontstond er grote onrust onder Spaanse criminelen nadat op een anoniem Instagram-account allerlei foto’s van kartelleden en hun vrouwen en minnaressen verschenen.