Sporen van schietpartij in Kekerdom

In de woning in Kekerdom, waar zondag drie lijken werden gevonden, zijn sporen aangetroffen die erop wijzen dat er geschoten is. De politie heeft onder meer een vuurwapen en lege hulzen aangetroffen. In de woning van de 59-jarige politieman zijn ook 224 wietplanten ontdekt. Zondag werden er drie lichamen gevonden inhet huis van de politieman aan de Weverstraat in kekerdom. Het gaat om de agent en een man en vrouw (50 en 47 jaar) uit het naastgelegen dorp Millingen aan de Rijn.

(foto: woning in Kekerdom waar geschoten is)

 

Wat de twee uit Millingen aan de Rijn in de woning van de 59-jarige Jan Petter deden, is vooralsnog onduidelijk. En ondanks dat er sporen zijn gevonden van een schietpartij, is ook de doodsoorzaak nog niet vastgesteld door het rechercheteam van het politiekorps Gelderland-Midden. Zijn doen onderzoek naar de zaak omdat er een politieman van het korps Gelderland-Zuid een van de slachtoffers is. 

Wel is inmiddels duidelijk dat er twee wietkwekerijen zijn aangetroffen in deze zaak. In de woning van Jan Petter zijn 224 wietplanten aangetroffen. In de woning van de andere twee slachtoffers in Millingen aan de Rijn is een kwekerij aangetroffen die niet in werking was.

Over de relatie tussen de drie slachtoffers gaan verschillende verhalen in de twee kerkdorpen. Dat de twee uit Millingen van oorsprong niet uit dat dorp komen lijkt vast te staan. Zij zijn ook geen bekenden in het dorp. De 50-jarige man heeft wel een crimineel verleden.

Woensdag en donderdag wordt er sectie verricht op de lichamen van de slachtoffers.

Heeft u tips? Neem dan contact op met onze redactie. 

Alles over deze zaak.