Sporenonderzoek na vondst dode man in Vaassen (VIDEO)

De politie doet zondagmiddag sporenonderzoek op een carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen in verband met de dood van een 25-jarige man uit die plaats. Hij werd daar in de nacht van vrijdag op zaterdag aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf.

De Stentor meldt dat de Mobiele Eenheid de omgeving van de carpoolplaats aan het uitkammen is op zoek naar mogelijke sporen. Na een melding troffen agenten daar vrijdagavond de man aan. Hij was al overleden.

Ripdeal?

Vrijdagnacht is direct een onderzoek gestart naar de identiteit van het slachtoffer, de doodsoorzaak en de toedracht. De technische recherche deed sporenonderzoek. De onderzoeken gingen zaterdag overdag en ’s avonds door. De carpoolplaats en omgeving zullen de rest van de middag zijn afgesloten voor onderzoek.

Berichten die Crimesite bereikten dat het zou gaan om een ripdeal die uit de hand gelopen is, kan politie Oost-Nederland zondagmiddag niet bevestigen. ‘We hebben nog geen informatie over de precieze toedracht,’ zegt een woordvoerder. ‘Het onderzoek is in volle gang.’

Video’s: De Stentor