Stoffelijk overschot Mariska Peters gevonden

Bij de Hatertse Vennen aan de zuidrand van Nijmegen hebben speurhonden die zochten naar de vermiste Mariska Peters zondagmorgen een stoffelijk overschot gevonden. Zondagavond is vastgesteld dat het van de 21-jarige vermiste Mariska Peters uit Nijmegen is. Zij was al twee weken vermist.

9 februari

De politie zegt dat het onderzoek in volle gang is en wil verder geen mededelingen doen. Het speurhondenteam was ingezet door de familie van Mariska Peters. Het meisje is op 9 februari als vermist opgegeven. Ze was in haar zwarte Fiat Punto naar een vriendin onderweg, maar is daar nooit aangekomen. De auto werd een dag later teruggevonden in de buurt van haar ouderlijk huis.

Misdrijf

Afgelopen donderdag werd het team van rechercheurs op deze zaak uitgebreid van 5 naar 25 rechercheurs. De reden was een ernstig vermoeden van een misdrijf omdat in de auto van de verdachte sporen zijn aangetroffen. Bij de politie zijn naar aanleiding van een uitzending van Dossier Gelderland van TV Gelderland 4 tips binnengekomen. Een getuige zei de vrouw te hebben gezien zijn bij een tankstation in Noord-Brabant in een auto zonder kentekenplaten.