Stokoude cold case in kapsalon heropend

De politie zoekt in een kapsalon in het Brabantse Cuijk naar de stoffelijke overschotten van een vermist echtpaar: Jan en Riet Kelders die sinds 1989 zijn verdwenen, beide op 61-jarige leeftijd. Het dossier is onlangs heropend nadat nieuwe aanwijzingen werden gevonden, welke precies is onbekend.

(beeld twitter)

Speciale apparatuur

Op vrijdag 22 september 1989 zijn de twee voor het laatst gezien. Het stel woonde in de Haagsestraat, waar nu Artizte Kappers is gevestigd. ‘Er zijn aanwijzingen dat de lichamen van het echtpaar mogelijk op het terrein verstopt zijn’, heeft een politiewoordvoerder laten weten aan Omroep Brabant. Al drie dagen is de politie in en rond de kapsalon aan het zoeken. Ook in augustus is er al onderzoek gedaan. Toen is met speciale apparatuur in de bodem gezocht. De politie verwacht dat het onderzoek nog de hele week gaat duren.

Orgeldraaier

In september 1989 ging iedereen in de buurt ervan uit dat orgeldraaier Jan en zijn vrouw Riet na een ruzie met hun enige zoon naar Engeland waren vertrokken. Toen ze na twee weken nog spoorloos waren startte de politie vergeefs een groot onderzoek.