Tilburger (22) aangehouden voor schietpartij in Geldrop

Tilburger (22) aangehouden voor schietpartij in Geldrop

De politie heeft zondagochtend een 22-jarige man uit Tilburg aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in Geldrop. Deze vond plaats bij een woning aan de Burght. De aanleiding voor het incident lijkt volgens de politie te liggen in de relationele sfeer.

Twee auto’s

Agenten kregen zaterdagnacht rond 00.15 een melding van getuigen die bij een woning aan de Burght een man met een wapen zagen en een knal hoorden. Bij de woning reden vervolgens twee auto’s snel weg. Na een korte achtervolging konden beide voertuigen langs de kant van de weg worden gezet. In een van de auto’s bleek het slachtoffer te zitten, deze 25-jarige man uit Eindhoven werd gestopt op de Eindhovenseweg in Geldrop.

De 22-jarige verdachte uit Tilburg is aangehouden in zijn auto op de Leostraat in Eindhoven. De Tilburger is ingesloten op het politiebureau en wordt verhoord.

Vechtpartij

De recherche en forensisch experts doen onderzoek naar de zaak en de aanleiding. Ook worden sporen veiliggesteld. Het slachtoffer heeft lichte verwondingen, vermoedelijk als gevolg van een vechtpartij, zo meldt de politie zondag.