Support club weg bij Satudarah

Satudarah MC heeft verschillende chapters minder. De MC Trailer Trash is deze week afgescheiden van Satudarah MC. Dat heeft Satudarah-president Xanterra Manuhutu aan Crimesite bevestigd. Volgens Manuhutu is het vertrek in goed overleg gegaan: 

'Er is geen sprake van spanning of stress. Het gaat ook niet om honderden mensen.' Manuhutu zegt dat de afscheiding helemaal niet te vergelijken is met het opstappen van Klaas Otto of Henk Kuipers, vorig jaar. Manuhutu: 'Gezien de huidige ontwikkelingen vonden beide partijen het beter om uit elkaar te gaan. Verder wil ik het wat betreft de achtergronden graag in het midden laten. Voor je het weet staan er weer verhalen in de krant over biker wars ofzo.' 

Trailer Trash werd ook wel Satudarah MC Travellers genoemd. Op de website van Satudarah MC zijn de chapters verwijderd. MC Trailer Trash is voortgekomen uit woonwagenbewoners (vroeger ook wel "reizigers" genoemd). Hagenaar Rini van Setten is begin 2013 mogelijk vermoord in een clubhuis van de Trailer Trash in Zuid-Holland.