Twee aanhoudingen voor liquidatie Anzi

De politie heeft in De Meern twee mannen gearresteerd die worden verdacht van een liquidatie op een carpoolplaats langs de A12. September 2015 jaar werd de 37-jarige Aziz Anzi daar doodgeschoten in een witte Fiat 500.

Aziz Anzi (37) werd een jaar geleden doodgeschoten. Er werd toen meerdere keren gericht op hem geschoten. De politie was op zoek naar twee onbekende mannen die in het gezelschap van Anzi werden gezien, enkele dagen voor zijn dood. Ze waren zichtbaar op bewakingsbeelden. 

Anzi (foto) verbleef de dagen voor zijn liquidatie op recreatiepark Buitenborgh bij Vinkeveen. De politie heeft nog niet kunnen achterhalen in welke woning dat was. Uit Opsporing Verzocht werd duidelijk dat de politie nog aan het onderzoeken is waarom Anzi zaterdagavond op de parkeerplaats bij De Meern stond.

Fiat 500

Anzi, die in een witte Fiat 500 reed, is vermoedelijk met een automatisch vuurwapen beschoten. In zijn auto zaten talloze kogelgaten. Getuigen hebben kort na de moord vanaf de parkeerplaats bij De Meern een zwarte Mercedes-AMG station met hoge snelheid de A12 richting knooppunt Oudenrijn zien rijden.

Eerder bericht hier.