Twee arrestaties na schietpartij op woonwagenkamp Breda (UPDATE)

Twee arrestaties na schietpartij op woonwagenkamp Breda (UPDATE)

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden na meldingen van een schietpartij op een woonwagenkamp aan de Edisonstraat in Breda. Er is niemand gewond geraakt.

Donderdag om 20.15 kwamen er enkele meldingen binnen dat er op het woonwagenkamp aan de Edisonstraat geschoten zou worden. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse, maar omdat het bij aankomst rustig was op het kamp en er niemand meer te zien was werd een rechercheonderzoek gestart. Uit dat onderzoek kwam de identiteit van één van de verdachten in beeld, een bewoner van het kamp.

Inval

Om 23.15 uur is een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) één van de woningen binnen gevallen. Daar werden twee mannen aangehouden, de bewoner en een 60-jarige man uit Breda. Bij een man die op bezoek kwam in het kamp is een vuurwapen gevonden. Verder trof de politie een kleine hoeveelheid drugs en een wat geld aan, dat in beslag is genomen. Wat voor drugs en hoeveel er precies is gevonden, zegt de politie niet.

De recherche zet het onderzoek voort. De verdachten worden vrijdag verhoord. De verdachte van het woonwagenkamp is vrijdag weer vrijgelaten.