Twee man bij liquidatiepoging weduwe

De politie denkt dat er minimaal twee mensen betrokken zijn geweest bij de poging tot liquidatie van Bianca, de weduwe van Hans van Geenen (foto) die bij de “A73-moord” om het leven kwam. Maandag besteedt het opsporingsprogramma van Omroep Brabant aandacht aan de zaak.

Plan

Volgens de politie lijkt er sprake te zijn van een vooropgezet plan waar meerdere mensen, in ieder geval twee, bij betrokken zijn geweest. Er blijkt een man op bewakingsbeelden te staan die er misschien iets mee te maken heeft. Maandag zal de politie meer informatie geven.

Petje

Op woensdagavond 1 april 2015 komt een man met zwart petje en bomberjack op bezoek bij de rijschoolhoudster aan het Narcishof. De man had afgesproken een lespakket te komen afrekenen. Eenmaal binnen probeert hij haar neer te schieten maar de kogel schampt alleen haar arm.

A73

Of de moordpoging iets met de liquidatie op haar toenmalige vriend heeft is de vraag. Hans van Geenen is in 2008 geliquideerd op de A73. Hij was een bekende in de wietcriminaliteit. De twee verdachten van die moord zijn vrijgesproken.