Twee mannen in gestolen auto opgepakt na achtervolging op de A50

De politie heeft zondagavond na een achtervolging op de A50 twee mannen opgepakt op verdenking van heling. Ze reden in een gestolen auto. Tijdens de achtervolging ontstond een aanrijding tussen een politieauto en een onbekend gebleven witte Toyota Avensis.

Stopteken

De twee mannen in de gestolen auto negeerden een stopteken op de A50 bij Volkel, waarna een achtervolging ontstond tussen de auto en meerdere politie-eenheden. De achtervolging eindigde in de omgeving van ’t Ven in Veghel, waar de twee verdachten de auto verlieten en na een korte achtervolging te voet werden ingerekend. Het gaat om een 26-jarige man uit Heesch en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zitten vast voor verder onderzoek en verhoor.

Botsing

Tijdens de achtervolging ontstond een aanrijding tussen een politieauto en een onbekend gebleven witte Toyota Avensis bij een cafetaria aan ’t Ven in Veghel. De politie meldt dat na de achtervolging tevergeefs is gepoogd de bestuurder van de Toyota te achterhalen om eventuele schade te regelen.